Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 april 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 maart 2024

Zeer aangenaam verblijf op een leuk en hondvriendelijk vakantiepark.
Alles was ook zeer netjes.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 maart 2024

Heel fijn park zonder faciliteiten.Daarentegen prachtige verblijven.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Merel Messerschmidt
Datum: 25 maart 2024

Was een prima vakantiehuisje. Fijn dat er 2 badkamers aanwezig waren. We misten wel een wasmachine, dat zou het verblijf nog prettiger maken. Heel fijn dat er een koelkast met vriezer aanwezig was.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 maart 2024

Zeer rustig park. Goeie ligging van het park. Mooie praktische huisjes.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 maart 2024

Wat een fijn chalet met alle voorzieningen. Schoon en compleet.Alles voor een heerlijk verblijf

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Janty Balyn
Datum: 24 maart 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024

Aankomt tijd mag van mij vroeger, maar dat is op alle parken.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 maart 2024

Vaatwasser stinkt
Oven krijgen op andere temperatuur
Bediening van de Arco/verwarming was ingewikkeld

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.