Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

Bekijk 0 reviews

Naam: Sophie
Datum: 01 juli 2024

Top verblijf!

Fijne en mooie locatie! Ook erg fijn dat er geen gedoe is met in- en uitchecken. Gewoon simpel een code op de deur en je kunt gaan en staan waar je wilt. Super geregeld!

rating-pie
Naam: Sander Vreugdenhil
Datum: 01 juli 2024

Fijn ontvangst, op een heerlijk ruim opgezet park op een fijne locatie. We komen hier zeker terug en zullen deze locatie absoluut aanbevelen.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Demi
Datum: 01 juli 2024

Super fijn weekend gehad in een tophuisje

Het huisje ligt op een toplocatie als je Concert at Sea wilt bezoeken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en het huisje is schoon en mooi.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juli 2024

Fijne en mooie huisjes. Prettig dat er meerdere badkamers zijn. Keuken is goed gevuld met keukengerei. De terrassen, stoelen, tafels en banken, parasols zijn een plus. Fijne bedden en goede douche. Ondanks de vele huisjes heeft ieder huisje toch een intieme sfeer.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juli 2024

Erg tevreden op roompot Beach Resort Brouwersdam

Wij hadden een 4 persoons lodge. Deze zag er super mooi uit. Ook liggen de verblijven speels door elkaar en niet op een rijtje. Het park ligt op 9 minuten fietsen van het concert at sea. Ideaal dus voor degene die daar heen gaan. Ook is het park niet supergroot, dus niet massaal.

rating-pie
Naam: Thea en Babette
Datum: 01 juli 2024

Verblijf beach resort Brouwersdam

Tijdens het CAS festival verbleef ik samen met mijn dochter op dit resort. Een Tiny lodge voor 2 personen incl e-bike Heerlijk huisje met alles wat je nodig hebt met airco. Bedden zijn goed. Huisje was zeer netjes en schoon. Het weer maakte het helemaal af. De afstand naar het festival is echt fantastisch, dit was ook de reden om voor dit resort te kiezen. We gaan dit zeker weer doen.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2024

Fijne fietsen!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2024

Mooie accomodatie, mooi ingericht park, perfecte ligging

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2024

Netheid

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juni 2024

Een heel fijn, mooi en schoon park!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.