Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Beach Resort Brouwersdam scoort gemiddeld een 8,8

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 302 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.7
  • Gastvrijheid
    8.4
  • Kindvriendelijkheid
    8.2
  • Onderhoud
    8.8
  • Service point
    8.4
  • Vakantieverblijf
    8.6

Naam: R.C.D van den Berg
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Het is een heel mooi park met super fijne huisjes met alle voorzieningen binnen handbereik

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Fijn huisje

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 22 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Sandra Cornelissen
Datum: 20 februari 2024

Mooi park. Alles nog als nieuw. Bedden sliepen heerlijk. Alles netjes schoon en genoeg ruimte. Van alle gemakken voorzien. Locatie goed, alles binnen bereik. Op het park zelf geen voorzieningen wat winkel, entertainment betreft.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Het was een heerlijk ontspannende vakantie, alleen het weer zat maar tegen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Peggy Bogaert
Datum: 19 februari 2024

Modern, kleinschalig park. Wel minder geschikt voor kinderen. De hottub en sauna vonden wij super !
Suggestie : misschien haardroger in de overigens mooie badkamer voorzien?

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    4
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Mooi, kleinschalig parkje met luxe mooie verblijven. Verder geen voorzieningen dus voor je rust zit je hier goed. Loopafstand naar het strand is met kinderen nog zeker ver genoeg (wanneer je ook nog wat uren, spelend, op het strand doorbrengt).

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    7
rating-pie
Naam: Jaimy Schutte
Datum: 18 februari 2024

super leuk en lief tinyhuisje

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Marc van Elderen
Datum: 18 februari 2024

We hebben een leuke tijd gehad, het plaatje klopte, dankjewel

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.