Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

rating-pie

Roompot Beach Resort Brouwersdam scoort gemiddeld een 8,9

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 846 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.9
  • Gastvrijheid
    8.6
  • Kindvriendelijkheid
    8.5
  • Onderhoud
    9
  • Schoonmaak
    8.5
  • Service point
    8.6
  • Vakantieverblijf
    8.8

Bekijk 846 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 juli 2024

8

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    5
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Franciscus
Datum: 11 juli 2024

Wij hadden geboekt een lang weekend. 2P + hond. Wilde langer blijven. Kon niet ivm hond. Terwijl er 10 huisjes leegstonden. Dus niet echt een diervriendelijk park.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Heidi
Datum: 10 juli 2024

Prettig verblijf

Mooie, nette huisjes, goede faciliteiten. Goede ligging.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 juli 2024

Fantastisch weekje Zeeland

Heerlijk een weekje kunnen genieten van het mooie Zeeland. Zeer mooie lodge die prima uitgerust was en comfortabel

rating-pie
Naam: Simon van Vossen
Datum: 05 juli 2024

Algemeen alles oké enkel de persoon die ons als eerste aansprak / info gaf bij de aankomst, was nou niet echt vriendelijk . Dat viel bij ons bij de aankomst wel tegen de rest was👍

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Jeannet
Datum: 05 juli 2024

Huisje 84 Brouwersdam

Mooie lodge, en mooie fiets omgeving heerlijk terras.

rating-pie
Naam: Marian Beumer
Datum: 05 juli 2024

9

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Ingrid
Datum: 03 juli 2024

Rustig park

Mooie huisjes. Veel te doen in de omgeving. Op het park zelf geen faciliteiten. Grote supermarkt vlakbij.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 juli 2024

Alles was aanwezig in het huisje, goede beddden en lekkere stoelen. Alles was ook netjes en schoon.

rating-pie
Naam: Yolanda
Datum: 01 juli 2024

Verblijf op brouwersdam

Totaal, behalve de mooie lodge, geen beleving op t park. Geen winkeltje, geen privacy, geen service gerichte receptie

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.